hot media:
Alex Bratu- Running Away

 hot music:

 

BUY NOW !!! LIMITED EDITION !!!

120-X-120-Banner

 

CYBORG - Old School Death-Thrash Metal

cyborg_coperta

BUY NOW !!!

           

 

TAINE MULTIMEDIA STUDIO

 state-of-the-art audio facility

 

dsc09833_660

 
 

TAINE- Resurrection Tour

Date: 15- 18 December 2011
Location: Cluj, Timisoara,Brasov
Organizers: Cavalleria Events


Dupa o schimbare de componenta care a adus un refresh puternic in activiatatea grupului, TAINE revine pe scena  dupa ce in aceasta jumatate a anului concerteaza in Bucuresti in club Wings, dupa dezamagirea anularii concertului OPETH pe care urmau sa il deschida,precum si la festivalele OST -Rasnov si Posada Rock –Campulung.


Componenta TAINE este :
Andy Ionescu – Vocals/Guitars
Adrian Tabacaru – Drums/programming
“Sep” Robert Pieptan – Bass/Vocal
Ciprian Martin- Guitars

Taine vor sustine un mini turneu in Romania in luna Decembrie a acestui an, sub numele de “Resurrection Tour”, care va continua si in 2012, prin promoterul Cavalleria Events.
Orasele si zilele in care grupul bucurestean vor canta, sunt:
15.12.11 – Cluj – Euphoria Music Hall, invitati speciali Silent Scream –Slayer Tribute !!!
17.12.11 -  Timisoara- Club Daos
18. 12.11 – Brasov – Rockstadt , invitati speciali White Walls

Pretul unui bilet va fi de 15 lei.
Show-ul grupului TAINE este unul special, pentru ca, timp de 75 de minute, trupa canta pe scena in perfecta  sincronizare cu imaginile redate de pe un videoproiector, aducand un plus de spectaculozitate concertului.

In Brasov, TAINE ai vor avea invitati speciali pe cei de la White Walls, iar in Cluj pe cei de la Silet Scream.
Daca despre White Walls, castiagatorii de anul trecut al GBOB , deja multi stiu ca este vorba despre un supergrup , “SIlent Scream” insa , are nevoie de cateva prezentari:

Ideea formarii trupei Silent Scream a aparut la sfarsitul verii lui 2011,in Cluj ,ca un tribut adus uneia dintre cele mai influente formatii din istoria muzicii metal,Slayer.Repetitiile in formula finala au inceput in luna octombrie a aceluiasi an,dupa cateva modificari de componenta.

SILENT SCREAM:
Benny-(ex CASH,ex Truda,ex Respect,Seraph,Sfantu'Asteapta,Silent Scream)-Bass guitar
Richici-(ex Garagatze,ex Graiu' ,Neolythic,Silent Scream)-Rhythm guitar
Dudu Isabel-(Seven,Hungry For Heaven,Voices of Silence,Silent Scream)-Vocals
Cristi Prigoana-(ex FiL,ex Revelation,Hungry For Heaven,Catrhythm,Silent Scream)-Drums
Mario-(ex 13 Rituals,Heresy,Silent Scream)-Lead guitar

Sponsors:
Parteners:

 

Bloody Sign

Date: 24 aprilie 2008
Location: Live Metal Club- Bucuresti
Organizers: Taine Records si Live Metal Club

Taine Records si Live Metal Club prezinta in premiera in Romania:

Bloody Sign (Franta) , Agonized (Bosnia & Herzegovina) doua grupuri de metal extrem aflat in turneu european. Dies Irae (Ro) si Cyborg (Ro) completeaza afisul unui concert destinat exclusiv celor cu nervii tari si pregatiti de macel acustic, la pretul de numai 10 lei!!!

Concertul va avea loc in Live Metal Club - Bucuresti, joi 24 aprilie ora 19:00 iar biletele se pot cumpara la intrarea in club la ora concertului.

Bloody Sign - Franta. Formati in 1996 incep ca un grup care abordeaza DARK DEATH METAL cu influente de THRASH si BLACK. Astazi in formula de trei, se afla intr-un turneu european alaturi de Agonized in scopul promovarii albumui "Explosion of Elements", editat la casa americana de discuri IBEX MOON RECORDS. (www.myspace.com/bloodysign)

Agonized - formati in 1997 in Tuzla - Bosnia & Herzegovina in formula de patru oameni, pregatesc un album dupa acest turneu european, album ce va aborda un stil death-metal melodic si tehnic. (www.myspace.com/agonizeband)

Dies Irae - veterani ai metalului autohton nu au nevoie de nici o prezentare datorita longevitatii concertistice. De mentionat ca sunt in studio unde inregistreaza un nou material discografic. Playlistul va fi compus numai din piese noi asa ca merita sa-i revedeti live. (www.myspace.com/diesiraeromania)

Cyborg - debutanti pe scena underground din Romania,grup format in Bucuresti de Matei Tibacu viitorul reprezentant al death-metalului, la doar 18 ani promite un concert de debut incendiar pe scena din LMC. Se pregatesc de lansarea primului material discografic produs si editat de Taine Records. (www.myspace.com/skullband)

Sponsors:
Parteners: Metalhead, Metalact, Metalfan

 

NOVEMBER METAL FEST

Date: 28 & 29 nov.2008
Location: Live Metal Club - Bucuresti
Organizers: Taine Records si Live Metal Club

Live Metal Club Bucuresti si Taine Records cu sprijinul Green Sound Team organizeaza “NOVEMBER METAL FEST” vineri 28 si sambata 29 noiembrie 2008

Participa grupurile: AVATAR, WARGANISM, TAINE, MG42, SNAPJAW, AKRAL NECROSIS, FIRST DIVISION, INSIDE OUT,CYBORG.

Cu aceasta ocazie se va lansa oficial un nou produs al grupului bucurestean WARGANISM (fost DIES IRAE), denumit “Centipede” precum si noul single si videoclip oficial al grupului craiovean AVATAR – “Pendulum”.

Vor fi puse in vanzare abonamente pentru ambele zile la pretul de 20 Ron, iar pentru cei care doresc sa participe doar intr-o singura seara se vor pune in vanzare bilete la pretul de 15 lei. Numarul de abonamente este limitat la 100 . Ele se vor putea cumpara din timp din reteaua Eventim. (Carrefour, Germanos)

Fiecare platitor al abonamentului pentru ambele seri, dar si cei care vor opta doar pentru a doua seara, vor primi gratis, la intrare si un CD Avatar cu noul single si videoclip intitulat “Pendulum”

Pe parcursul celor doua seri vor avea loc si proiectii multimedia cu videoclipuri ale formatiilor participante.

Festivalul se va desfasura astfel:

  • Vineri 28 noiembrie ora 20.00- CYBORG,MG42,TAINE,WARGANISM.
  • Sambata 29 noiembrie ora 19.00- FIRST DIVISION, INSIDEOUT, AKRAL NECROSIS, SNAPJAW, AVATAR.

Sponsors: Use Media
Parteners: Metalhead, Compact, Sapte Seri, Rockeri.ro, Port.ro, Sofresh, Sport FM, Metalassault, Metropotan, Musicexpress, BangYourBrain, Let?sRock, Bestial Records, Metalact, Eventim, Metalfan, Twilight13Media.