hot media:
Alex Bratu- Running Away

 hot music:

 

BUY NOW !!! LIMITED EDITION !!!

120-X-120-Banner

 

CYBORG - Old School Death-Thrash Metal

cyborg_coperta

BUY NOW !!!

           

 

TAINE MULTIMEDIA STUDIO

 state-of-the-art audio facility

 

dsc09833_660

 
 

ALEX BRATU

www.alexbratu.ro

Youtube AlexBratu

Facebook AlexBratu

 

Despre Alex Bratu

" Nascut acum 37 de ani in Bucuresti, Alex Bratu a descoperit rock-ul cu multi ani in urma, cand discurile de  vynil imprimate cu Phoenix sau Sfinx circulau underground in micile comunitati de rockeri din oras. A fost fascinat la primul concert rock , in 1989, chiar inainte de caderea comunismului, la sala Polivalenta , unde cap de afis era ProMusica din Timisoara. Gecile din piele, tintele si pletele purtate ostentativ de tinerii de atunci in pofida regimului restrictiv si represiv i-au intarit si mai mult credinta ca rock-ul reprezinta forma artistica ideala de lupta impotriva sistemului, si ca face parte din aceasta miscare neconditionat si nelimitat. Dragostea pentru chitara in particular a fost insuflata de tatal sau, care a tinut ca educatia copiilor sai sa nu se limiteze doar la materiile de la scoala, ci sa imbrace forme mai vaste si diverse. Prima chitara electrica cumparata - Reghin, primul distors construit de un prieten din bloc, prima statie de amplificare - sunt lucruri care nu se pot uita niciodata. Pasiunea pentru muzica rock si chitara l-au insotit de-a lungul anilor, odata cu desele schimbari de genuri muzicale apreciate si studiate - de la Iron Maiden la Kreator, de la Led Zepellin la Slayer, de la Beatles la Metallica.

In toamna anului 2010 Alex a hotarat sa isi materializez dragostea fata de muzica si nenumaratele proiecte muzicale aflate in diverse faze, intr-un album. Impreuna cu prietenii de la grupul Taine, si in studioul lor inzestrat cu echipamente moderne, acest album a luat nastere.

Titlul albumului " Beyond Today " face referire la necesitatea ca fiecare dintre noi sa poata privi mai departe de azi,de prezent , si sa ( isi ) gaseasca resursele pentru a isi continua drumul in viata. Cu un numar de 12 piese, si insotit de unvideoclip de exceptie - Running Away, albumul de debul al lui Alex Bratu poate sta alaturi de albumele altor artisti sau trupe consacrate fara nici un fel de problema, atat din punct de vedere al creatiilor propriu-zise cat si al productiei muzicale.

Alex a conceput si un site propriu - www.alexbratu.ro unde oricine poate intra si descarca gratuit albumul sau. Acest site se prezinta intr-o forma artistica si reprezinta, la fel ca si videoclipul , declaratia sa muzicala.

 

 

CYBORG

CYBORG (RO) - album "The Last Thing You'll See " - OUT NOW !!!

MYSPACE

 

 

WARGANISM

WARGANISM (RO) (Ex. DIES IRAE) - last album "CENTIPEDE" -Released November 2008 !!!

Band Line-up:

Radu Iordache - Vocals

Marian Stoenica - Guitar

Sorin Stoian - Guitar

Victor Stoica - Drums

Ioachim Stroe - Bass

OFFICIAL

MYSPACE

 

ALINIAN

ALINIAN (RO) - "GARDEN OF ALINIAN" (LP) - released 2007

OFFICIAL

MYSPACE

 

TAINE

TAINE (RO) - last album " LIVE IN STUDIO" - DVD + CD Digipack - Released may 2008

Band Line-up :

Andy Ionescu - Vocals, Guitar

Adi Tabacaru - Drums, Programming

"Sep" Robert - Bass , Backing vocals

Stefan Aldea - Guitar

OFFICIAL

REVERBNATION

MYSPACE

ADRIAN TABACARU

FACEBOOK